Σοκαρισμένη η σύζυγος του 28χρονου που δολοφονήθηκε στην Ομόνοια

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε χθες στην Εφύρα η κηδεία του 28χρονου, τον οποίο σκότωσε με κλωτσιές και μπουνιές ένας Τσετσένος μπράβος, όταν ο πρώτος διεκδίκησε δεδουλευμένα φίλης του.

Ο άτυχος 28χρονος από την Ηλεία, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για οικογενειακή του υπόθεση, συνόδευσαν μαζί με έναν φίλο του, μια γνωστή που διεκδικούσε χρήματα από έναν καταστηματάρχη στην οδό Γερανίου. Όταν έφτασαν εκεί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φώναξε

έναν μπράβο που άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Αυτά που λένε για τον φίλο του, τον δήθεν φίλο του, είναι όλα ψέματα. Αυτός τον έμπλεξε. Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα. Δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Από Αθήνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτόν τον φίλο, τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά στην αρχή δεν το σήκωνε… Ήταν μπροστά όταν χτυπούσαν τον Τάσο και δεν έκανε τίποτα» ισχυρίστηκε η σύζυγος του θύματος, μιλώντας στον Σκάι.

Από την πλευρά του, ο θείος του θύματος μιλώντας στο «Έθνος» είπε ότι ο 28χρονος ήταν ένα ήρεμο παιδί του χωριού, που δεν ήξερε την Αθήνα. Είπε μάλιστα για τον φίλο με τον οποίο το θύμα ήταν μαζί τη μοιραία νύχτα: «Αφού επικοινώνησε μαζί μας η Αστυνομία και μας είπε ότι ο Τάσος σκοτώθηκε, 4 ώρες μετά τον πήραμε τηλέφωνο και μας έλεγε ότι ζει και είναι καλά. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο ομογενή από την Τσετσενία, αλλά και στον 43χρονο Έλληνα διαχειριστή του καταστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα