ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΠΟΝΗ

22:25 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο π. βουλευτής Λασιθείου και εκτελών χρέη Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης επιτίθεται εναντίον του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγορίου Πεπόνη.


Αναλυτικά το άρθρο του κ. Καρχιμάκη έχει ως εξής:

«Μήπως τα έχει βρει ο Οικονομικός Εισαγγελέας με τον κεντρικό τραπεζίτη; Γι΄αυτό του παρέχει ασυλία ελέγχου;

Μήπως

ο αρεσκόμενος  στην επικοινωνία Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Πεπόνης τα έχει κάνει πλακάκια με τον κεντρικό τραπεζίτη και γι΄αυτό δεν κινεί και καμμιά διαδικασία εισαγγελικής έρευνας γιατί με την κάλυψη του σε ορισμένες τράπεζες  δεν ελέγχθηκαν απο την μπλακ ροκ οι θυγατρικές τους οι ανώνυμες και οι offshore για τις επισφάλειες των χαρτοφυλακίων τους;

Μάλλον ο Εισαγγελέας, η σε διατεταγμένη υπηρεσία ευρίσκεται ως πιθανός προστάτης ορισμένων τραπεζιτών, η αρέσκεται στα εύκολα και τα επικοινωνιακά. Άλλωστε όπως λέγεται απο κάποιους που γνωρίζουν, μόνο επίσημο γραφείο τύπου που δεν έχει συστήσει ακόμα.

Επίσης όσοι γνωρίζουν και παρακολουθούν την δράση του εδώ και μήνες βεβαιώνουν ότι καμμιά απο τις έρευνες που διατάζει, κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους δεν ολοκληρώνει ούτε φέρνει σε πέρας.

Τι ρόλο να παίζει άραγε;».

Keywords
Τυχαία Θέματα