Σήμερα η βάπτιση του πρίγκιπα George

Το μυστήριο θα γίνει στο μικρό, ξύλινο παρεκκλήσι του Ανακτόρου του St. James στις 15:00 (17:00 ώρα Ελλάδος) και το όνομα του μικρού θα είναι George Alexander Louis. Στο συγκεκριμένο ναό είχε αποτεθεί και το φέρετρο της αείμνηστης πριγκίπισσας

Diana, μητέρας του William, πριν από την κηδεία της.

Στην τελετή θα παραστούν οι βασιλείς προπαππούδες, Ελισάβετ και Φίλιππος, οι γαλαζοαίματοι παππούδες, Κάρολος και Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι η οικογένεια Μίντλετον. Άλλωστε ο Χάρι και η αδερφή της Κέιτ, Πίπα θα είναι ανάμεσα στους αναδόχους του μικρού πρίγκιπα.

Συνολικά θα έχει νονούς, και εκτός από τα αδέρφια τους θα είναι και ο Fergus Boyd, φίλος και συγκάτοικος στο Πανεπιστήμιο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ο Hugh van Cutsem του οποίου η κόρη Grace ήταν παράνυφος στον γάμο του ζεύγους και η Emilia D’Erlanger, παιδική φίλη της Kate Middleton.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα τελέσει το μυστήριο και ο μικρούλης George στη διάρκεια της τελετής θα φορά αντίγραφο του ρούχου βάπτισης της μεγαλύτερης κόρης της βασίλισσας Βικτόρια το 1841. Αμέσως μετά τη βάπτιση, θα δοθεί στη δημοσιότητα η ιστορική φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τους τρεις μέλλοντες βασιλείς, Κάρολο, Γουίλιαμ και Τζορτζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα