Σε Βόλο και Καυταντζόγλειο τα βλέμματα

07:14 9/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα Πέμπτη. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Βόλο και Καυτανζόγλειο και στους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Μαγούλας (17:30) και του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ (20:00).

Η δεύτερη αναβιώνει τις μάχες των δύο ομάδων στις μεγάλες κατηγορίες σε ένα από τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και αποτελεί ευκαιρία για μια καλή πορεία-εξιλέωση, ειδικά για τον Δικέφαλο του Βορρά που έχει χάσει το τρένο του τίτλου από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η μάχη του Βόλου αποτελεί την απόδειξη του Ολυμπιακού για το ρόλο του φαβορί απέναντι σε μια ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης (Αστέρας Μαγούλας) που θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του ζευγαριού Ηρακλής-ΠΑΟΚ θα παίξει με το νικητή του Απόλλων-Νίκη Βόλου (στο πρώτο ματς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 3-1), ενώ ο νικητής του Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας θα παίξει με το νικητή του Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (στο πρώτο παιχνίδι οι «πράσινοι» νίκησαν 3-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα