Σε εξέλιξη το παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στην Πλατεία Βάθη βρίσκονται αγρότες από μπλόκα της Θεσπρωτίας και της Χαλκιδικής, καθώς και εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών. Η τροχαία έχει προχωρήσει σε ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων στους γύρω δρόμους.

Οι αγρότες αναφέρουν ότι θα κατέβουν από τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, ακόμη και από την Κρήτη, ενώ έχουμε απευθύνει κάλεσμα να συμμετέχουν και άλλοι εργαζόμενοι. Από τη Θεσσαλία έχει προγραμματιστεί να κατέβουν

γύρω στα 30 λεωφορεία. Τα μπλόκα της πανελλαδικής κινητοποίησης υπολογίζονται σε περίπου 40, σε όλη τη χώρα.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Ήπειρο, επίσης, σήμερα και αύριο στα αγροτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και την Άρτα έχουν ξεκινήσει λεωφορεία με προορισμό το παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, όπου θα απευθύνουν χαιρετισμούς φορείς αγροτών από όλη τη χώρα και θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία του Βαγγέλη Μπούτα, από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και επικεφαλής της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Κάλεσμα απευθύνουν επίσης το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ και το ΜΑΣ. Να θυμίσουμε πως για σήμερα έχουν κηρύξει παναττική στάση εργασίας από τις 13:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι γεωτεχνικοί υπάλληλοι, δια μέσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα