ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

Την έξοδο από το δικαστικό σώμα έδειξαν – σύμφωνα με πληροφορίες- οι ανώτατοι δικαστές σε συνάδελφό τους, ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ποινική δικαιοσύνη.

Τα μέλη του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου αποφάσισαν και έθεσαν σε προσωρινή αργία πρόεδρο εφετών το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα των κατηγορουμένων για την υπόθεση που καταγράφηκε στα ποινικά χρονικά και έγινα γνωστή ως « μαφία με τους πλειστηριασμούς των ακινήτων »

Η εμπλοκή βέβαια του ποινικά και πειθαρχικά ελεγχόμενου δικαστικούς λειτουργού προέκυψε ύστερα από καταγγελίες που διατυπώθηκαν σε βάρος

του και αφορούσαν τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του κατά τη διάρκεια της εκδίκασης μίας εκ των υποθέσεων του παραδικαστικού κυκλώματος.

Είνια μάλιστα ο δεύτερος δικαστής που με απόφαση του Αρείου Πάγου τίθεται σε αργία . Η αρχή έγινε με μία συνάδελφό του, ο σύζυγος της οποίας είνια εκ των βασικών κατηγορουμένων στην κύρια υπόθεση της με τους ύποπτους πλειστηριασμούς των ακινήτων για την οποία διενήργησε έρευνα ο εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος,

Keywords
Τυχαία Θέματα