ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ 3 ΣΤΟΥΣ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι αστυνομικοί στο Πακιστάν είναι διεφθαρμένοι και ανεπαρκείς. Τώρα στη λίστα με τα ελαττώματα προστέθηκε το εύσωμοι. Τα 3/4 των 19.000 αστυνομικών της επαρχίας Πουντζάμπ, δεν πέρασε τα τεστ φυσικής κατάστασης. Τώρα είναι αναγκασμένοι να κάνουν δίαιτα…

Επιστολές εστάλησαν στους ευτραφείς αστυνομικούς της πολυπληθέστερης επαρχίας της χώρας, με τις οποίες οι αρχές τους προειδοποιούν ότι μέχρι το τέλος του μήνα η περιφέρεια της μέσης τους θα πρέπει να είναι 97 εκατοστά όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Όσοι

δεν τα καταφέρουν θα απαλλαχθούν από τα καθήκοντά τους, γράφουν οι τοπικές εφημερίδες.

Την εβδομάδα αυτή, τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα πρόβαλαν βίντεο με υπέρβαρους αστυνομικούς να…ροχαλίζουν στις καρέκλες τους, να μιλάνε σε τηλέφωνα και να στέκονται δίπλα-δίπλα με τις ζώνες τους να είναι έτοιμες να ανοίξουν.

Τα ρεπορτάζ αυτά, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ανάγκασαν τον γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας της επαρχίας Χαμπίμπ αλ Ραχμάν να δείξει μεγαλύτερη αυστηρότητα και να επαναφέρει τους αστυνομικούς του σε καλή φυσική κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The News, αρκετοί αστυνομικοί έφεραν αντιρρήσεις στα τεστ φυσικής κατάστασης γιατί από αυτά εξαιρούνται οι ανώτεροι αξιωματικοί και γιατί οι αστυνομικοί που τους επέβαλαν τα τεστ ήταν πιο…χοντροί από τους ίδιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα