Σαρωτικός ο Άρης

Συντρίβοντας τον Λεβαδειακό με 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του, ο Αρης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι σκόραραν μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Κοέλιο.

Το γκολ βοήθησε τους γηπεδούχους να αισθανθούν πιο σίγουροι για τους εαυτούς τους και τους χάρισε την πολυτέλεια να παραχωρήσει χώρο στο Λεβαδειακό.

Αφού λοιπόν οι Βοιωτοί

δεν κατάφερα να απειλήσουν ουσιαστικά, ο Άρηςαποφάσισε να καθαρίσει την υπόθεση-νίκη στην επανάληψη. Ο Γιαννιώτας σκόραρε για το 2-0 στο 48′, ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 3-0 στο 64′ ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τάτος στο 80′.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο (68′ Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας (84′ Ηρακλής), Ζαραδούκας (79′ Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46′ Μάρτινς), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66′ Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46′ Καγιεχόν)

Keywords
Τυχαία Θέματα