Σάντος: Πάμε να πετύχουμε γκολ

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Ποιες οι πιθανότητες για πρόκριση της Ρουμανίας και ποιες για την Ελλάδα; «Απαντήσαμε ήδη από την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχουν ποσοστά. Υπάρχουν δύο ημίχρονα. Παίξαμε το πρώτο. Πάμε για το δεύτερο. Έχουμε ρεαλισμό να αντιληφθούμε ότι έχουμε προβάδισμα και ήρθαμε εδώ για να το διατηρήσουμε. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα και πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρο ότι οι Ρουμάνοι θα μπουν δυνατά για να σκοράρουν νωρίς».

Πόσο θα επηρεάσει η απουσία του Κατσουράνη; «Δεν νομίζω να επηρεάσει. Καμία ομάδα δεν πρέπει να στέκεται

σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε καθόλου γιατί ξέρουμε ότι ο Κατσουράνης δεν μπορεί να αγωνιστεί. Όποιος παίξει εκεί, γιατί ακόμη δεν έχω αποφασίσει, θα ανταποκριθεί επάξια και δεν θα φανεί καθόλου το κενό του Κατσουράνη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της εθνικής: «Από τη στιγμή που έχουμε δύο γκολ προβάδισμα θα πρέπει να έχουμε την προσοχή μας σε αυτό το κομμάτι. Αν ήρθαμε εδώ για να μην δεχθούμε γκολ τότε η έκβαση του αγώνα θα είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και να κρατήσουμε καλά την μπάλα στα πόδια μας, μακριά από επικίνδυνες ζώνες και να πετύχουμε γκολ».

Για το αν τον φοβίζει κάτι: «Η κατάταξη δεν μετράει σε τίποτα. Η Βοσνία κάποτε ήταν 40 τώρα είναι 10. Η Γαλλία κάπου στην 20η θέση. Αυτό δεν μετράει. Μετράει ο αγώνας και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στην Αθήνα. Πρέπει να βάλουμε πάθος, αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό και να εξουδετερώσουμε όσες δυσκολίες μας βάλουν οι αντίπαλοι. Όχι δηλαδή κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε πει. Καλή άμυνα και καλή κατοχή μπάλας για να κάνουμε ευκαιρίες. Αυτό θα είναι και το κλειδί».

Keywords
Τυχαία Θέματα