Σάντος: Ας σκοράρει κι ο Καρνέζης

Αισιόδοξος για τον κρίσιμο αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος που έδειξε πως εκτιμά ότι η Εθνική Ελλάδας θα πετύχει το γκολ που θα τη βάλει στη θέση του οδηγού.

«Δεν ξέρω ποιος θα βάλει το γκολ αύριο. Κάποιος θέλω να σκοράρει, το ποιος δεν έχει σημασία. Αν μπορέσει να το βάλει και ο Καρνέζης

γιατί όχι. Μακάρι να το βάλει ο Καρνέζης!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Πρέπει να σκοράρουμε λοιπόν, κάτι που δεν κάναμε στα δυο πρώτα ματς. Ο βασικός μας στόχος είναι να σκοράρουμε. Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τα καλά μας στοιχεία για ννα κερδίσουμε».

Οσον αφορά στην απουσία του τιμωρημένου Κατσουράνη, ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας είπε: «Λείπει ο Κατσουράνης, ο δεύτερος αρχηγός μας. Ο πρώτος μας αρχηγός είναι ο Καραγκούνης. όλο αρνητικά πράγματα λέτε. Τι θα πάει στραβά, τι δικαιολογίες θα πούμε... Ας σκεφτούμε θετικά και αισιόδοξα.. Θα παίξουμε 11 εναντίον 11, τους ξέρουμε. Έχουμε κι εμείς δυνατά σημεία. Είμαστε σίγουροι και γεμάτοι. Είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα