Σαμαράς: Σημαία μας η ανάπτυξη

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και στενών συνεργατών του, ο κ. Σαμαράς υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τη διοίκηση της πολυεθνικής εταιρείας που επέδειξε απτό ενδιαφέρον για την ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εστίασε στο γεγονός ότι μία «πρωταθλήτρια

της τεχνολογίας» όχι μόνο θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της, που είναι από μόνο του θετικό νέο, αλλά ετοιμάζεται, εκτός από τις άμεσες 150 προσλήψεις νέων επιστημόνων, να συμβάλει στη ανάδειξη και εδραίωση της χώρας ως μιας περιοχής όπου το παραγωγικό μας μοντέλο θα μπορεί να βοηθά τέτοιου είδους μεγάλες εταιρείες».

Μιλώντας για τους άνεργους, νέους επιστήμονες της χώρας, ο πρωθυπουργός, σημείωσε: «Σε αυτούς τους νέους ανθρώπους που πρέπει να βρουν τέτοιες ευκαιρίες για δουλειά, ακουμπάμε και στηριζόμαστε, επενδύουμε στις ικανότητές τους, αυτός είναι ο πραγματικός πλούτος της Ελλάδας» και «με αυτές τις επενδύσεις θα ξεπεράσει ο τόπος μας την κρίση».

«Με σημαία μας την προσπάθεια για ανάπτυξη, προχωράμε» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους της εταιρείας Nokia Siemens Networks.

Keywords
Τυχαία Θέματα