ΡΟΜΠΑΪ-ΜΠΑΡΟΖΟ: ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χέρμαν βαν Ρομπάι και Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο δήλωσαν από το Λος Κάμπος του Μεξικού ότι ελπίζουν πως το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα θα επιτρέψει να δημιουργηθεί σύντομα μια κυβέρνηση, ενώ δεσμεύθηκαν για την υποστήριξη της Ε.Ε.

«Ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα επιτρέψουν να σχηματιστεί σύντομα μια κυβέρνηση», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο άνδρες. «Θα εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την Ελλάδα ως μέλος της οικογένειας της Ε.Ε. και της ευρωζώνης. Είμαστε έτοιμοι να εξακολουθήσουμε να παρέχουμε τη βοήθειά μας», προσθέτουν οι Ρομπάι και Μπαρόζο στην ανακοίνωσή τους από το Μεξικό, όπου έχουν μεταβεί για να εκπροσωπήσουν την Ε.Ε. στη σύνοδο των ηγετών των κρατών μελών της Ομάδας των 20 (G20).

«Το δεύτερο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής, το οποίο έχει συμφωνηθεί μεταξύ Ελλάδας και Eurogroup, είναι η βάση στην οποία θα χτίσουμε για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη, την ευημερία και την εργασία για τον ελληνικό λαό. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα να πετύχει αυτούς τους στόχους», καταλήγουν οι δύο άνδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα