ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Συγκάτοικοι στις φυλακές του Κορυδαλλού είναι, ως γνωστόν, τις τελευταίες ημέρες ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχαζόπουλος με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και την κόρη του Αρετή.

Εκείνος παραμένει  κρατούμενος στην 6η πτέρυγα των αντρικών φυλακών, όπου θεωρείται ότι «φιλοξενούνται» οι VIP  κατηγορούμενοι.  Στην απέναντι πλευρά του δρόμου, στη Γ’ πτέρυγα, που προορίζεται για τις μωρομάνες, κρατούνται οι γυναίκες της ζωής του Άκη Τσοχατζόπουλου

Η αλήθεια είναι, όπως μαθαίνουμε, ότι από τη διεύθυνση των φυλακών  γίνεται προσπάθεια ώστε να μην  δέχονται οι νέοι τρόφιμοι τα πυρά άλλων κρατουμένων, όπως συνέβη προ ημερών με τους  κατηγορούμενους στην ίδια υπόθεση Αστέριο Οικονομίδη και Γιώργο Σαχπατζίδη. Ο Άκης πάντως, έχει τρόπο να βλέπει μία φορά την εβδομάδα τη σύζυγο και την κόρη του σε κοινό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υποβάλει σχετικό αίτημα. Το πιθανότερο πάντως, είναι οι συναντήσεις να γίνονται σε διαφορετική μέρα με την κάθε μία. Και αυτό, γιατί όπως προέκυψε από το υπόμνημα της Αρετής Τσοχατζοπούλου οι σχέσεις της με τη  δεύτερη σύζυγο του πατέρα της είναι σχέσεις οργής.

Keywords
Τυχαία Θέματα