ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΜΠΩΚΟΥ – ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Δύο παλαιοί γνωστοί, που τους συνέδεαν άλλοι δεσμοί στο παρελθόν με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν… ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί με τον ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν ,αλλά και ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του πρώην Υπουργού Γιάννης Σμπώκος απολογούνται την ίδια

μέρα για την ίδια αξιόποινη πράξη. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος φέρονται ότι έχουν διαπράξει και οι δύο στο πλαίσιο της διακίνησης εκατομμυρίων ευρώ από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η μέρα της απολογίας τους είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τους δύο , καθώς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των ερωταπαντήσεων ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για τον επόμενο σταθμό τους μετά τα δικαστήρια. Αν δηλαδή θα οδηγηθούν στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη και άλλοι βασικοί κατηγορούμενοι ή αν πείσουν τον δικαστικό λειτουργό για την αθωότητά τους, που υπερασπίζονται, και τελικά αφεθούν ελεύθεροι.

Και οι δύο εξάλλου ,νέοι κατηγορούμενοι στον κατάλογο των 21 εμπλεκομένων προσώπων στην «υπόθεση Τσοχατζόπουλου», αρνούνται ότι συμμετείχαν και πολύ περισσότερο ότι γνώριζαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ήδη με τα νομικά τους επιτελεία καταστρώνουν την υπερασπιστική στρατηγική τους . Μόνο που ο Γ. Σμπώκος τις συναντήσεις με τον δικηγόρο του μπορεί να τις κάνει μέχρι τη Δευτέρα μόνο στην Ασφάλεια, όπου και παραμένει κρατούμενος.

Για το αποτέλεσμα της ανάκρισης, πολλά μπορεί να λέγονται και να ακούγονται στους διαδρόμους της Ευελπίδων και έξω από τα δικαστικά γραφεία, αλλά κανένας δεν μπορεί εκ των προτέρων να στοιχηματίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα