ΠΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ… ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

12:00 7/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Εξοργισμένοι εμφανίζονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στη Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας από την πρόθεση να εξασφαλισθούν επιπλέον θέσεις στα προεδρεία των κοινοβουλευτικών επιτροπών για το ΠΑΣΟΚ.

«Αφού, στις Διαρκείς Επιτροπές, συμπράττοντας, διαμοίρασαν θώκους μεταξύ τους, επιχείρησαν να…εξασφαλίσουν στο ΠΑΣΟΚ ορισμένες επιπλέον θέσεις, εμφανίζοντάς το ως …κόμμα της Αντιπολίτευσης»,

υποστηρίζουν στη δήλωσή τους οι Θοδωρής Δρίτσας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης. Όπως διευκρινίζουν, τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης επιχείρησαν την εκλογή στις επιτροπές βουλευτών που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ στις θέσεις του β’ Αντιπροέδρου, παρά το γεγονός ότι οι θέσεις καλύπτονταν έως σήμερα από εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης. Γνωστοποιούν ότι όταν αυτό επιχειρήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας υπέβαλαν ένσταση και αποχώρησαν από τη διαδικασία, υπογραμμίζοντας ότι την αμφισβητούν «ευθέως, ως αντικοινοβουλευτική, αντισυνταγματική και προσβλητική για την νοημοσύνη όλων, κυρίως όμως ως απάδουσα στην συμπεριφορά και την ευθύνη που πρέπει να επιδεικνύουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης στην κοινοβουλευτική τους στάση και δράση».

Keywords
Τυχαία Θέματα