Ψάχνοντας την Αθήνα των αιωνίων

Στο βίντεο φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρώτο να μιλά για διαιτητικά όργια και τον δεύτερο να απαντά με σπόντες.

«Τα τελευταία 15 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 13 πρωταθλήματα, κάτι το οποίο είναι… άρρωστο. Είναι απίστευτα τα όργια που γίνονται με τη διαιτησία στην Ελλάδα. Και υπέρ του Ολυμπιακού

και εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Έχουμε περιπτώσεις όπου διαιτητής που σφύριξε κατά την εκτίμησή του Ολυμπιακού εναντίον του και μετά ανατινάχθηκε ο φούρνος του στην Καλαμάτα και σταμάτησε τη διαιτησία. Έχουν δείρει διαιτητές και όλα περνάνε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα…», ήταν τα λόγια του κ.Αλαφούζου.

«Αν ο κύριος Αλαφούζος έχει το οποιοδήποτε στοιχείο, τον προκαλώ να το βγάλει στη δημοσιότητα, να πάει στις αρμόδιες αρχές, να το καταθέσει για να μπορέσει να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν έχει, καλό θα είναι να μιλά λιγότερο, να συγκεντρωθεί στην ομάδα του και να κοιτάξει πώς θα ξεπεράσει τη μεγάλη κρίση», ήταν η -εξίσου επιθετική- απάντηση του κ. Μαρινάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα