Προβλήματα σε τρεις μεγάλους δήμους για το ΠΑΣΟΚ
Πέραν του Γ.Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, του Απ.Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα και του Στ.Αρναουτάκη στην Κρήτη, που θεωρείτο εξ αρχής δεδομένο ότι θα στήριζε το ΠΑΣΟΚ, στον Ευάγγελο Βενιζέλο πλέον ανατίθεται η «αρμοδιότητα» να πείσει την Άντζελα Γκερέκου να διεκδικήσει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς οι σχετικές ενέργειες συνεργατών του δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» της πρώην υπουργού. Στην Στερεά Ελλάδα, η Χαριλάου Τρικούπη φέρεται να κλίνει προς την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Ν.Τσώνη και στη Θεσσαλία του Ν.Τσιλιμίγκα, γιατρού στο επάγγελμα που δεν αποκλείεται να στηριχθεί και από τη ΔΗΜΑΡ. Κοινό υποψήφιο με τη ΔΗΜΑΡ φέρονται να έχουν και στην Ήπειρο, εάν τελικά αποφασίσουν να στηρίξουν και από το ΠΑΣΟΚ τον Γ.Ζάψα. Πρόβλημα αντιμετωπίζει η Χαριλάου Τρικούπη στην Πελοπόννησο, όπου δεν επιθυμεί να στηρίξει εκ νέου τον Π.Τατούλη, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» το όνομα του υποψηφίου στην Κεντρική Μακεδονία, με αυτά της Εύας Καϊλή και του Άγγελου Τόλκα να «παίζουν ψηλά» για τη θέση. Στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη θα στηρίξουν εκ νέου τον Κ.Γιαννακίδη και στην Δυτική Μακεδονία τον Κ.Παπαϊορδανίδη, ενώ στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου αντίστοιχα, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τον Ν.Γιακαλή και τον Ι.Μαχαιρίδη.
Με το πρόβλημα λυμένο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τις υποψηφιότητες εκ νέου του Γιώργου Καμίνη και του Γιάννη Μπουτάρη αντίστοιχα, τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το ίδιο εύκολα σε τρεις μεγάλους δήμους της χώρας, τον Πειραιά, όπου το «θρίλερ» με τον Γ.Βερνίκο δεν έχει ακόμα λήξει, αντίθετα η υποψηφιότητά του δείχνει να απομακρύνεται, καθώς και την Πάτρα και το Περιστέρι. Στον Βόλο και τα Γιάννενα, ο Π.Σκοτεινιώτης και ο Φ.Φίλιος λύνουν τα χέρια των «πρασίνων», ενώ αναμένεται να στηριχθούν και από τη ΔΗΜΑΡ, ακριβώς όπως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Όσο για μικρότερους δήμους, η Χαριλάου Τρικούπη, αναμένεται να στηρίξει μεταξύ άλλων, τον Εκτ.Νασιώκα στη Λάρισα, τον Χρ.Λάππα στα Τρίκαλα, τον Φ.Αλεξάκο στην Καρδίτσα, τον Γ.Παπαλέξη στην Άρτα τον Γ.Αγγελίδη στις Σέρρες, τον Λ.Μαλούτα στην Κοζάνη, τον Κ.Σημιτζή στην Καβάλα, τον Γ.Πετρίδη στην Κομοτηνή, τον Χ.Μπαΐλη στην Πρέβεζα και τον Κ.Χορακίδη στη Δράμα. Αντιστοίχως, την στήριξη του ΠΑΣΟΚ φέρονται να λαμβάνουν ο Σ.Μαργέλης στην Λευκάδα, ο Σ.Μποζίκης στη Ζάκυνθο, ο Κ.Ζούρος στην Μυτιλήνη, ο Γ.Κυρίτσης στην Κω, ο Γ.Μαρινάκης στο Ρέθυμνο, ο Μ.Σκουλάκης (που ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητα του) στα Χανιά και ο Γ.Κουράκης στο Ηράκλειο. Στο Λεκανοπέδιο, σχετικά βέβαιο θεωρείται ότι θα στηριχθούν οι : Κ. Ασκούνης στην Καλλιθέα, Σ.Τζουλάκης στη Νέα Σμύρνη, Ν.Ζενέτος στο Ίλιο, ο Χ.Καρδαράς στο Αιγάλεο, ο Γ.Ιωακειμίδης στον Αγ.Ι.Ρέντη, ο Κ.Βλάχος στο Μαρούσι, ο Α.Ευθυμίου στο Μοσχάτο, ο Κ.Καλλίρης στου Ζωγράφου, ο Κ.Κοκόρης στη Γλυφάδα και ο Θ.Ορφανός στον Άλιμο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Αλκυονίδες
- Έμεινε άφωνη όταν διάβασε τα μηνύματα από το κινητό της κόρης της
- Σόκ Νεκρή 76χρονη στην Ερέτρια, την κατασπάραξαν τα σκυλιά
- Η πιο ποθητή γυναίκα του κόσμου είναι… 1,60
- Η δημοσκοπική υποχώρηση οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα «αριστερή στροφή»
- Πόσοι γιατροί έκαναν αίτηση για να πάνε στο ΠΕΔΥ - Λήγει η προθεσμία την Πέμπτη
- Ξανά στα δικαστήρια πρώην παίκτης ριάλιτι!
- Ο Λαυρεντιάδης επιστρέφει 176 εκατ. ευρώ
- Αποτελέσματα σε 47 Δικηγορικούς Συλλόγους
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Matrix24
- Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Αλκυονίδες
- Ο Σαμαράς αιφνιδίασε ακόμη και τις καθαρίστριες
- Προβλήματα σε τρεις μεγάλους δήμους για το ΠΑΣΟΚ
- Kερδίζουν οι «κότες» την Τσικνοπέμπτη;
- Στο Ωδείο Λαρίσης θα …τραγουδήσει ο Νασιώκας
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δεν έγινε τίποτα
- ΟΙ ΜΚΟ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ…
- Mε… καμπύλες το νέο Nissan X-Trail
- Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για Μπουγαΐδη και Μπακασέτα
- Καταγγέλλει επίθεση εντός των αποδυτηρίων ο Εργοτέλης
- Τελευταία Νέα Matrix24
- Προβλήματα σε τρεις μεγάλους δήμους για το ΠΑΣΟΚ
- Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεφλουδίζετε το μήλο
- Ο Γιανουκόβιτς φεύγει, το ΔΝΤ έρχεται στην Ουκρανία
- Τα «μαζεύουν» τώρα για το πρωτογενές πλεόνασμα
- Mε… καμπύλες το νέο Nissan X-Trail
- Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανατολικά της Γαύδου
- Ο υπουργός δεν ήξερε. Δεν ρώταγε τον Βενιζέλο;
- Ο αντιπρόεδρος ανακούφισε τον Ψαριανό
- Στο Ωδείο Λαρίσης θα …τραγουδήσει ο Νασιώκας
- Η ανακρίτρια καλεί τον Ρόντο για την αμαρτωλή ΜΚΟ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός υπέστη ρήξη αχιλλείου, παίζοντας ποδόσφαιρο!
- Στις φυλακές ο Σπανός και 4 ακόμα για λαθρεμπόριο καυσίμων
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε οχήματα στη νότια Λακωνία
- Δείτε τι έγινε την Τσικνοπέμπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης [Video]
- «Ύποπτες» οι συσκευασίες των τροφίμων για την υγεία μας
- Ιαπωνία: Με ελαφρά πτώση έκλεισε το χρηματιστήριο
- «Περίπατος» για τη Μπάγερν
- Η... στέψη του Μόντι
- Μακελειό στην Μπανγκόκ
- Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Πειραιά