Πρόβαδισμα πρόκρισης για Ατρόμητο και Αστέρα

Ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης έφυγαν με θετικά αποτελέσματα από τις έδρες του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ αντίστοιχα και απέκτησαν προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο Πανθεσσαλικό, ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός, απειλήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με τον Γκότοβο, αλλά στο 78′ βρήκε

τη λύση με το γκολ του Καραμάνου αποσπώντας το 1-1. Στη φάση της ισοφάρισης, οι Θεσσαλοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72′ Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70′ Γαλάνης).

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταβλαρίδης (38′ λ.τ Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλας, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46′ Επστάιν).

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης

Στο AEL FC Arena, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, αλλά με χαμόγελο έφυγαν οι Αρκάδες που έπαιζαν από το 44′ με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Καρντάσιο.

Η ΑΕΛ πίεσε και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Αστέρας όμως ήταν αυτός που έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπαρτολίνι, Ράγιος και Ναβάρο.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος (67′ λ.τ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας (75′ Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού (62′ Ζεκίνια).

Aστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης (65′ Ναβάρο), Αλβάρο (46′ Ράγιος), Ντε Μπλάσις (82′ Εγκόν), Καλαντζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα