Πρώτη η Γαλλία κόντρα στον ηρωικό Ισημερινό

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση της Γαλλίας με το Εκουαδόρ, το οποίο έμεινε εκτός συνέχειας Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ένα ματς όπου το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, αφού μόνο το Εκουαδόρ κυνηγούσε αποτέλεσμα πρόκρισης (η Γαλλία για να μείνει εκτός έπρεπε να φάει... 5 γκολ), ήταν λογικό να δούμε και μονόπλευρο παιχνίδι.

Το Εκουαδόρ έπαιξε σκληρά και πολλές φορές

αντιαθλητικά, τιμωρήθηκε για αυτό όταν αποβλήθηκε ο Βαλέντσια και έμεινε με 10 παίκτες, αλλά ακόμα κι έτσι πίεσε τους Γάλλους για τη νίκη που θα την κρατούσε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τελικά το 0-0 σε τούτο το ματς και το 3-0 της Ελβετίας επί της Ονδούρας άφησαν εκτός το αξιόμαχο Εκουαδόρ που δεν κατάφερε να πάρει, έστω την ύστατη στιγμή, το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις:

Ισημερινός: Ντομίνγκες, Παρέδες, Γκουάγκουα, Εράσο, Αγιοβί, Νομπόα (89' Καϊσέδο), Μίντα, Α.Βαλένσια, Μοντέρο (63' Ιμπάρα), Αρόγιο (82' Ατσιλιέρ), Ε.Βαλένσια

Γαλλία: Λορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Σακό (61' Βαράν), Ντιν, Σναϊντερλέν, Πογκμπά, Ματουιντί (67' Ζιρού), Σισοκό, Γκριεζμάν (79' Ρεμί), Μπενζεμά

Keywords
Τυχαία Θέματα