ΠΡΩΤΗ (ΦΙΛΙΚΗ) ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

18:00 1/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Με καλή κυκλοφορία της μπάλας, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τη Ρέξαμ 3-1. Αρκετά καλή για τα δεδομένα της περιόδου και τους άπειρους πιτσιρικάδες που διαθέτει ήταν η ΑΕΚ, η οποία στο τρίτο φιλικό επί αγγλικού εδάφους νίκησε 3-1 τη Ρέξαμ.

Αν και η αγγλική ομάδα της Κόνφερανς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Ράστος, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Παπαδημητρίου στο 49ο λεπτό. Στο 82′ ο Γρόντης με υπέροχο γκολ

έκανε το 2-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καλογέρης δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (Μοσχονάς 68′), Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Γιάγκο (Γροντής 25′), Ματεντζίδης (Αγκιριμπά 80′), Λαγός, Γκερέιρο (Νικολιάς 76′), Ρίκκα, Φούντας (Καλογέρης 63′), Κουρελλάς (Παπαδημητρίου 46′), Σταματής (Παυλής 46′)

Μετά το τέλος του φιλικού, ο προπονητής της Ένωσης, Βαγγέλης Βλάχος, δήλωσε: «Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αρχίζουμε πάντα άσχημα τα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό, αλλά όσο περνά η ώρα ανεβαίνει η ομάδα. Το 3-1 δεν έχει σημασία για μένα, το θέμα είναι ότι είδα καλά πράγματα. Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε με 100-0. Σημασία έχει που βγήκαν φάσεις και τα πράγματα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε πολλή δουλειά, χρειάζεται πίστη και υπομονή από όλους. Βλέπω τεράστια βελτίωση, αλλά έχουμε πολλά ελαττώματα γιατί έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν». Και πρόσθεσε: «Τα ξαναλέω για να το ακούσουν αυτοί που πρέπει. Θέλουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ μπροστά τους, αριστερό μπακ και επιθετικούς. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλους τους τομείς για να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα