«Προστασία» στην Ιχθυόσκαλα πουλούσε η Χρυσή Αυγή

Αυτή τη φορά, αφορά στο ξάδελφο του βουλευτή Α’ Πειραιά της Χρυσής Αυγής και συνονόματου Νίκου Κούζηλου, που προσελήφθη με διαβλητές διαδικασίες στην Ιχθυόσκαλα όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» κι αφού πρώτα προέβαιναν σε συνεχείς τραμπουκισμούς με πρόσχημα «την προτίμηση των Ελλήνων ψαράδων έναντι των αλλοδαπών».

Να υπενθυμισθούν οι δηλώσεις Λαγού στο Πέραμα λίγες ημέρες μετά την επίθεση

στους Αιγύπτιους ψαράδες που τους κατηγορούσε πως «πουλάνε τα ψάρια τους όπως θέλουν, που μπαίνουν και κάνουν ό,τι θέλουν».

Να σημειωθεί, πως ερωτηματικά γεννά τόσο η πρόσληψή του χωρίς το απαιτούμενο πτυχίο ΤΕΙ-ενώ είναι απόφοιτος Δημοτικού-, όσο κι η ανέλιξή του σε θέση προϊσταμένου στη Λαχαναγορά στου Ρέντη, χωρίς να δημοσιοποιηθεί κανένα από τα δύο στη «Διαύγεια».

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διορισμός προκάλεσε τη διαμαρτυρία συναδέλφων του που διέθεταν και τα αντίστοιχα πτυχία και μεγαλύτερη εμπειρία και προϋπηρεσία, ενώ η παρουσία των Χρυσαυγιτών στην Ιχθυόσκαλα σταμάτησε όταν κατάφεραν να βάλουν δικό τους άνθρωπο σε θέση-κλειδί.

Κι όχι μόνο προήχθη ένας άνθρωπος χωρίς προσόντα, αλλά επιπλέον έφυγαν δωρεάν ψάρια προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατόπιν συνεννόησης του τότε προέδρου με το Μιχαλολιάκο και μεσάζοντα το ξάδελφο Κούζηλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα