Προσλαμβάνουν ανέργους ως ελεγκτές στα ΜΜΜ!

Στις 200 προσλήψεις αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνών Αθήνας (ΟΑΣΑ), σχεδιάζοντας να καλύψει τα κενά στον τομέα των ελέγχων στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής.

Οι ελεγκτές, οι οποίοι θα αμείβονται με 450 ευρώ το μήνα, θα διαμοιραστούν ανάλογα με τις ανάγκες, που υπάρχουν στις εταιρείες Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) και Σταθερές Συγκοινωνίες

(ΣΤΑΣΥ).

Οι εργαζόμενοι στους ΗΣΑΠ εκφράζουν την αντίθεσή τους στον τρόπο των προσλήψεων των ανέργων του ΟΑΕΔ, που θα χρησιμοποιηθούν ως ελεγκτές κομίστρου.

«Το μόνο, που θέλει είναι να κρατήσει κάποιους εργαζόμενους σε ομηρεία μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου, δίνοντας τους αντί για μισθό ένα…. φιλοδώρημα. Η μαυρογιαλουρίστικη αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ επισημαίνει, πως για να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της ΣΤΑΣΥ απαιτούνται προσλήψεις σε τακτικό προσωπικό που θα αμείβεται με βάση τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και θα έχει συγκροτημένα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα