Που κρύβουν τα Όσκαρ τους οι σταρ

H γνωστή ηθοποιός Έμα Τόμσον έχει κρύψει τα βραβεία της στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο.

«Είναι γεμάτο με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μου. Έτσι δεν θεωρείται ασέβεια.Είναι ένας σημαντικός χώρος για μένα.Το μπάνιο στο ισόγειο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Κι είναι ωραίο γι αυτούς να αγγίζουν τα αγαλματίδια», εξηγεί η ηθοποιός.

Η Έμα Τόμσον έχει βραβευθεί δύο φορές, για τις ταινίες «Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ» και «Λογική κι Ευαισθησία».

«Το Όσκαρ

μου βρίσκεται σε ένα μουσείο του κινηματογράφου που ονομάζεται Αυστραλιανό Κέντρο Κινούμενης Εικόνας» αναφέρει η Κέιτ Μπλάνσετ.

Η 44χρονη ηθοποιός, που θεωρείται φαβορί για το φετινό Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν» ,έχει επιλέξει να έχει σε κοινή θέα το βραβείο της. Πάντως η Kate δείχνει να είναι άνετη με το γεγονός ότι πρέπει να…πληρώνει για να βλέπει το Όσκαρ που έχει κερδίσει για την ταινία «Ιπτάμενος Κροίσος» («The Aviator»). «Πρέπει να πληρώνω εισιτήριο και να πηγαίνω κάθε τόσο να το βλέπω» λέει η δημοφιλής ηθοποιός.

Κάποιοι άλλοι από τους 2.809 βραβευμένους με Όσκαρ μέχρι σήμερα έχουν επιλέξει πιο συνηθισμένους χώρους για την φύλαξη του βραβείου τους.

Η Σαρλίζ Θέρον έχει βάλει στο καθιστικό του σπιτιού της το βραβείο της για την ταινία «Monster».

Ο Τζορτζ Κλούνι από την άλλη έχει στολίσει το γραφείο του σπιτιού του με τα δύο αγαλματίδια που κέρδισε για τις ταινίες «Επιχείρηση Αργκο» και «Μάικλ Κλέιτον».

Η Τζένιφερ Χάντσον έφτιαξε μία ειδική κατασκευή στον τοίχο του σπιτιού της για να τοποθετήσει το βραβείο της για την ταινία «Dreamgirls»

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει εμπιστευτεί το δικό της βραβείο για την ταινία «Μία Σχέση Στοργής» («The Blind Side») στον γιο της Λούις. «Θα τον αφήσω να σας πει, αν θέλει να σας πει, αλλά είναι δικό του και εκείνος ξέρει που βρίσκεται », λέει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα