Ποτέ δεν ήθελε να επιστρέψει ο Καραγκούνης

07:34 5/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, τονίζαμε τις δυσκολίες της υπόθεσης. Ουδέποτε υπήρχε πραγματική επιθυμία του Έλληνα μέσου να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Πρώτος του στόχος ήταν να δοκιμάσει ακόμη μία χρονιά στο εξωτερικό και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ ήθελε ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Τούτο ο Παναθηναϊκός δεν είχε τη δυνατότητα να του το προσφέρει.

Ήξερε ο Καραγκούνης ότι στον Παναθηναϊκό

θα είναι άρχοντας. Θα είναι ο ηγέτης, ωστόσο ήξερε και τα προβλήματα της ομάδας που χτίζεται από την αρχή, με λίγα χρήματα και με τον κίνδυνο της αδειοδότησης. Ο «τυπάρας» δεν έλεγε «όχι» στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν η έσχατη λύση. Αν δεν ερχόταν αυτό το κάτι που ήθελε από το εξωτερικό, τότε θα το σκεφτόταν για τους «πράσινους» .

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθούσε να τον πείσει να πει το «ναι». Η πρόταση της Βίκτορι από την Αυστραλία ήταν άκρως ελκυστική στο οικονομικό κομμάτι, αλλά ο Καραγκούνης δεν ήθελε να φύγει τόσο μακριά. Όσο περνούσαν οι μέρες στον Παναθηναϊκό ήταν αισιόδοξοι ότι θα απαντήσει θετικά. Ο ίδιος ουδέποτε τους έδειξε ότι είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Μέχρι που ήρθε η Φούλαμ. Ο Μάρτιν Γιολ παρέμεινε τελικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ενημέρωσε τον Έλληνα διεθνή ότι τον θέλει και τη νέα σεζόν. Αυτό ήταν. Ο Καραγκούνης αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του τριφυλλιού και ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μία μεταγραφική ήττα, χάνοντας την ευκαιρία να τονώσει το ηθικό του κόσμου που προβληματίζεται εντόνως για τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα