Πόσες μέρες θα διαρκέσει η καλοκαιρία

Γενικά αίθριος ο καιρός και την Τετάρτη με τη θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει άνοδο και να διαμορφώνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική την Τετάρτη. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά καλός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς.

Γενικά αίθριος καιρός σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Λιακάδα θα επικρατήσει, επίσης σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από αργά το απόγευμα στα δυτικά και νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Καλός καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα