«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΕΝΔΙΑ- ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

«Κόκκινο πανί» αποτελεί για την αξιωματική αντιπολίτευση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, με τα θερμά πολιτικά επεισόδια να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Την αφορμή έδωσε σήμερα η απάντηση του Νίκου Δένδια στην κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αστυνομία για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ. Το γραφείο τύπου του υπουργείου ακολούθησε την… πεπατημένη του τελευταίου διαστήματος

και επιτέθηκε στο κόμμα της Αριστεράς, το οποίο επιχείρησε να συνδέσει με βιαιοπραγίες. «Κατανοούμε απολύτως το γεγονός ότι διαμαρτύρεται για την αποκάλυψη των προστατευόμενών του», ανέφερε στο σχετικό δελτίο τύπου και πρόσθεσε: «Το αδιαμφισβήτητο γεγονός όμως είναι ένα: οι κουκούλες πέφτουν, σε υλοποίηση της δέσμευσης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ο ελληνικός λαός μπορεί να δει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές. Αλλά μαζί με τις κουκούλες πέφτουν και οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ».

Άμεση ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία τόνισε πως «ο κ. Δένδιας συνεχίζει το αντιδημοκρατικό του παραλήρημα, αδιαφορώντας για στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών». Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «επί υπουργίας του, ξεδιπλώνεται η προσπάθεια συγκρότησης ενός αστυνομικού κράτους, που βάζει στο στόχαστρό του όλους όσοι αντιστέκονται στη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα