Πόλεμος ανακοινώσεων ενόψει 5ου τελικού

17:31 3/6/2014 - Πηγή: Matrix24

Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο της πληρέστερης και αντικειμενικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλους τα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά από τον αγώνα της Πέμπτης 29 Μαΐου 2014 στο Ο.Α.Κ.Α.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 εκδηλώθηκε μία σειρά προσχεδιασμένων ενεργειών εκ μέρους του Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ.

Γιαννακόπουλου, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία κλίματος ανωμαλίας, καθώς και την πρόκληση αισθήματος ανασφάλειας και αθέμιτης πίεσης στους διαιτητές των τελικών.

• Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. για τον ορισμό των διαιτητών του τρίτου και του τέταρτου αγώνα, ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος, ευρισκόμενος, ανεξήγητα, σε έξαλλη κατάσταση και αφού «περιέλουσε» έναν εκ των διαιτητών του δεύτερου αγώνα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως «ελεεινός», «τιποτένιος» και «τρισάθλιος», στη συνέχεια, απευθύνθηκε προς τα παριστάμενα μέλη της Κ.Ε.Δ. και προανήγγειλε την πρόκληση βίαιων επεισοδίων και συμπεριφορών στον επικείμενο αγώνα του Ο.Α.Κ.Α., απειλώντας τους πάντες και λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : «… θα δείτε τι θα γίνει την Πέμπτη … για τη μάνα σας, τον πατέρα σας, τα πεθαμένα σας, τους αναπήρους σας … δεν θα έχετε ξαναδεί αυτό που θα γίνει την Πέμπτη και ξέρετε όταν εγώ λέω κάτι, γίνεται …» .

Όσα επιλήψιμα συνέβησαν κατά την παραπάνω συνεδρίαση της ΚΕΔ, έχουν γνωστοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς ήδη από την 29 Μαΐου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα