Ποιός είναι ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Πειραιά του ΠΑΣΟΚ;

Ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά ονομάζεται Λάμπρος Ζαλοκώστας και είναι η …επιτομή της ανανέωσης που ευαγγελιζόταν το κόμμα στις εσωτερικές τοπικές εκλογές του πριν από ενάμιση μήνα. Ο ίδιος πάντως, επιμένει να θυμίζει ότι ειδικά στον Πειραιά, δεν είναι

μόνος. Πάνω από το 60% αυτών που εξελέγησαν, «βγήκαν» για πρώτη φορά και η ηλικία τους κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ετών.

Ο κ.Ζαλοκώστας, μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 2000 και εκλεγμένος στα ανώτατα όργανα της νεολαίας του κόμματος στο παρελθόν (Εθνικό Συμβούλιο και Κεντρική Επιτροπή Νεολαίας), με πείρα από τον τομέα κινητοποιήσεων, εξελέγη δεύτερος και πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε γραμματέας.

Όραμά του για τον Πειραιά είναι «να αποκτήσει αυτή η πόλη την προσωπικότητα και το κύρος που πρέπει να έχει», όπως λέει μιλώντας στο matrix24.gr. Είναι μάλιστα διατεθειμένος να συνομιλήσει με οποιονδήποτε, τοπικό άρχοντα ή άλλο παράγοντα, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης ή κομματικής ταυτότητας, βάζοντας μία και μόνη κόκκινη γραμμή. «Δεν διαπραγματεύομαι και δεν υπαναχωρώ σε βασικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, της Δημοκρατίας και του κοινωνικού συνόλου …», λέει μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα