Ποιοι εκλέγονται στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Τα μέλη που εκλέγονται στο Πολιτικό Συμβούλιο είναι:

Αντώνης Σαουλίδης 61

Παναγιώτης Αλαμάνος, Θάνος Μωραΐτης 60

Τόνια Αντωνίου 58

Νάντια Γιαννακοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης 56

Χαρά Κεφαλίδου 55

Μιχάλης Καρχιμάκης 54

Φώφη Γεννηματά 53

Κυριάκος Πιερρακάκης 46

Βασίλης Κεγκέρογλου 43

Κώστας Μπελτεγρής 41

Πάρις Κουκουλόπουλος 40

Εκτός Πολιτικού Συμβουλίου βρέθηκαν οι:

Χρήστος Παπαστεργίου με 37

Άσπα Παπαηλιού

με 31

Συλβάνα Ράπτη με 23

Σημειώνεται ότι τρία στελέχη που αυτοπροτάθηκαν, οι κκ Σαουλίδης, Μπελτεγρής και Κεγκέρογλου εξελέγησαν, ενώ οι τρεις που έμεινα εκτός είχαν προταθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Υπενθυμίζεται ότι το Πολιτικό Συμβούλιο συμπληρώνουν ακόμη ex officio ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο νεοεκλεγείς γραμματέας Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας της Νεολαίας Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης.

Οσον αφορά τον κ Βενιζέλος και τις προτάσεις τους έχουν εξής: Γα την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της ΚΠΕ, πρότεινε –και το Σώμα αποδέχθηκε χωρίς ψηφοφορία- τους : Σοφία Αδάμ, Γιάννη Λύτρα, Ανδρέα Μακρυπόδη, Θανάση Παπαγεωργίου και Ειρήνη Σενετάκη. Το ίδιο έγινε για τον Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου, όπου πρότεινε τον Βαγγέλη Αργύρη.

Για τη σύνθεση της ΕΚΑΠ, ο κ.Βενιζέλος πρότεινε τους : Γιώτα Γαζή, Κωνσταντίνα Βακαλοπούλου, Βάσω Σουλαδάκη, Γιώργο Αλιβιζάκη, Χρήστο Γκόγκα, Χρήστο Δρούζια, Βασίλη Νούσια, Δημήτρη Σαλτούρο και Θεόδωρο Τσίκα.

Στους τομείς δράσης του κόμματος, πρότεινε για το Οργανωτικό τον Λευτέρη Κατσικαρέλη, για το Συνδικαλιστικό τον Δημήτρη Λιντζέρη, για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Συλλόγους τον Θανάση Παπαδόπουλο, για τον Τομέα Επιστημονικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων τον Νίκο Μήλη, για τον Τομέα Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Οργανώσεων τον Μανώλη Όθωνα, για τον Τομέα Γυναικών την Ζέφη Δημαδάμα, για τον Τομέ Απόδημου Ελληνισμού τον Κώστα Τάτση, για τον Τομέα Αυτοδιοίκησης τον Φώτη Χατζημιχάλη και για εκείνον Κοινωνικών Κινημάτων και Εθελοντισμού την Αθηνά Δρέττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα