Πετά στο Περιστέρι ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την προβληματική άμυνα του ΟΦΗ και έφτασε στο 3-0 που τον διατηρεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε ο Μπρίτο στο 17ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νάστος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Με αυτό το σκορ στην πλάτη, ο ΟΦΗ προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να αλλάξει τη μοίρα του, αλλά δεν τα κατάφερε. Αν και ήταν καλύτερος, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απειλές προς την εστία των γηπεδούχων.

Αντίθετα,

ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην τελική επικράτηση. Συγκεκριμένα, στο 87′ οι γηπεδούχοι έφυγαν εξαιρετικά στον κενό χώρο και ο Ούμπιδες σε μια επίδειξη αλτρουισμού έδωσε στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, του οποίου η αποστολή ήταν εύκολη. Με πλασέ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89′ Γεωργίου), Μπρίτο (84′ Μπάλας), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος, Καραμάνος (74′ Φάμπιο).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Καλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο (73′ Μακουκούλα), Όγιος, Κουτσιανικούλης (82 Μονιάκης), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα