Πεδουλάκης: Το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι την κρίση

Αναλυτικά τόνισε: «Παίζουμε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ, μία ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό. Χτίζεται τα τελευταία χρόνια. Κάνει σκορ. Βρίσκει ρυθμό μέσα απ’ την ταχύτητα. Έχει κάνει αυτοπεποίθηση μέσα απ’ τα καλά αποτελέσματα.Έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ, το οποίο μας στοίχισε στη Μαδρίτη. Ο ρυθμός είναι σημαντικός. Έχουμε πρόβλημα με τον Τσαρτσαρής που χθες υπέστη διάστρεμμα, αλλά και με τον Σχορτσανίτη, που έχασε μέρος της χθεσινής προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με τις μετεγγραφές. Ας παραμείνουμε συγκεντρωμένοι.Η

σημερινή προπόνησή μας περιελάμβανε τακτική και πάρα πολλά σουτ. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για τον Μπανκς. Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνουμε κανονική προπόνηση και θα τον δούμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτούς που θα παίξουν.

Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει Ευρωλίγκα, το ‘χουμε ξαναπεί απ’ την αρχή της χρονιάς. Μέσα από τέτοιες στιγμές σφυριλατείται κανείς. Όποιος αντέξει, προχωράρει.Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι την πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα