«Πάση θυσία» διάλογο με τους 58 ζητεί ο Παπαδόπουλος

«Οφείλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η λογική των «58». Ότι απευθύνθηκαν σε όλους, σε όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς, σε όλες τις προσωπικότητες, τους φορείς, τις δυνάμεις και σ’ αυτό που ονομάζουμε μεταρρυθμιστικό κέντρο και Κεντροαριστερά. Δεν μπήκαν σε μια λογική αποκλεισμών» δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Πάση θυσία πρέπει να προσέλθει η ΔΗΜΑΡ σ’ αυτόν τον διάλογο -και πρότεινα, όταν ολοκληρωθούν

οι προγραμματικοί άξονες των «58» να ζητήσουν συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ και τον κ. Κουβέλη.

Αν δεν γίνει κάτι ενιαίο άμεσα, σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο χώρος της Κεντροαριστεράς συρρικνώνεται και θα συρρικνώνεται όλο και περισσότερο.

«Στις εκλογές του Ιουνίου ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είχαν συγκεντρώσει 20%. Στις δημοσκοπήσεις τώρα δεν έχουν ούτε 9%. Ο χώρος συρρικνώνεται και θα συρρικνώνεται όλο και περισσότερο» είπε.

Ως προς την αναφορά του στον Ανδρέα Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στη συγκέντρωση των «58» και τις αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Δεν έκανα αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Καθένας έχει τις απόψεις του για τον οποιονδήποτε».

«Δεν θεωρώ ότι (ο Ανδρέας Παπανδρέου) ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός» συνέχισε, επισημαίνοντας ότι «οι δυνατότητες του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν τεράστιες, θα μπορούσε να αλλάξει τη χώρα σε μια άλλη κατεύθυνση».

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν επικεφαλής του ψηφοδελτίου των «58», ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση. «Το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό. Αυτό που με απασχολεί είναι να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια» τόνισε.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα, υποστηρίζοντας: «Δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάρει την εξουσία, με όποιο τρόπο, λέγοντας στον καθένα ό,τι θέλει να ακούσει, υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα, φτιάχνοντας συμμαχίες με ό,τι πιο αποκρουστικό υπάρχει: με τη συνδικαλιστική νομενκλατούρα που κατέστρεψε τον τόπο, λέω, ή με πρόσωπα αμφιβόλου ποιότητας, ηθικής και αξίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα