Πάρτι… γενεθλίων με Σλοβακία

Με τον Φερνάντο Σάντος να γιορτάζει την Πέμπτη τα γενέθλιά του, οι διεθνείς θέλουν να του κάνουν δώρο τη νίκη στον αποψινό αγώνα με τη Σλοβακία στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21:45, Mega) για τα προκριματικά του Μουντιάλ της επόμενης χρονιάς στη Βραζιλία.

Η Ελλάδα έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση του ομίλου της και τα μπαράζ, ωστόσο παλεύει για τις τελευταίες ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης από τους Βόσνιους και της απευθείας πρόκρισης

στην τελική φάση. Κάτι δύσκολο, αφού η Ελλάδα θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκες και συνάμα να ελπίζει σε στραβοπατήματα των Βόσνιων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Κατσουράνη, το σύστημα θα είναι 4-2-3-1 με τους Τζιόλη και Μανιάτη αμυντικούς μέσους, τους Σαλπιγγίδη και Χριστοδουλόπουλο στα άκρα και τον Σαμαρά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου.

Αν ο Πορτογάλος διατηρήσει το 4-3-3, τότε ο Τζίόλης θα είναι ο «κόφτης», με τους Μανιάτη και Νίνη μπροστά του και τους Σαλπιγγίδη, Σαμαρά στην επίθεση.

Πίσω, θεωρείται σίγουρο πως θα ξεκινήσει στο τέρμα ο Καρνέζης, οι Μανωλάς και Σιόβας στα στόπερ και οι Χολέμπας και Τοροσίδης ακραία μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα