Παρουσιάστηκε η ερυθρόλευκη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς στην αρχή της φετινής σεζόν και χθες παρουσιάστηκε η νέα κάρτα, οι κάτοχοι της οποίας θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, δώρα και ποδοσφαιριστές εμπειρίες, όπως εισιτήρια διαρκείας, συμμετοχή

στα επίσημα summer camps, συνοδεία ποδοσφαιριστών στους αγώνες (line-up kids), κασκόλ, καπέλα και υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας, συγκεντρώνοντας πόντους, ανάλογα με τις αγορές τους, μέσω του προγράμματος πιστότητας. Επίσης οι κάτοχοι επωφελούνται από ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων και δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο.

Στην χθεσινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πήρε πρώτος το λόγο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μετά το καλωσόρισμα, έδωσε …πάσα στον Γιάννη Βρέντζο: «Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζουμε τον όμιλο της Τραπέζης Πειραιώς στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς θα πορευθούν μαζί για τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς γιατί μέσω της συνεργασίας μπορούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας, στην ολυμπιακή οικογένεια μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά σημαντικά προϊόντα για τους φιλάθλους που θα τα χρησιμοποιήσουν».

Μετά τον Γ. Βρέντζο, τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Σωτήρης Συρμακέζης, ο οποίος ανέφερε: «Εκτός από μεγάλη τιμή για την Τράπεζα Πειραιώς, είναι και χαρά προσωπική να είμαστε εδώ, γιατί είμαστε Ολυμπιακοί από κούνια, οπότε έχει μεγαλύτερη αξία. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει εξελιχθεί στη νούμερο ένα τράπεζα της Ελλάδας, τόσο από άποψη μεγέθους όσο και από άποψη εργασίας και υπηρεσιών… Η Olympiacos F.C. MasterCard η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο τύπους. Απλή και Χρυσή. Το εικαστικό της κάρτας είναι τέτοιο ώστε να δένει όσο το δυνατόν περισσότερο συναισθηματικά με τον κάτοχο-φίλαθλο της ομάδας… Παρέχει συλλεκτικά δώρα, εισιτήρια διαρκείας και πολλές άλλες, συναισθηματικής αξίας, ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Έχουμε καλύψει τις βασικές ανάγκες που έχει ο κάτοχος μίας τέτοιας κάρτας, όπως άτοκες δόσεις για να αγοράζει τα εισιτήρια διαρκείας. Δωρεάν εισιτήρια σε συγκεκριμένους αγώνες, με βάση τους που θα συγκεντρώνει ο κάτοχος. Συμμετοχές σε μοναδικούς διαγωνισμούς… Τηλεειδοποιήσεις για την ασφάλεια του κατόχου και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάτοχος να συλλέγει πόντους χρησιμοποιώντας την κάρτα του. Όσο αγοράζει πράγματα, για κάθε αγορά αξίας δέκα ευρώ θα παίρνει έναν πόντο, ενώ από το Red Store θα παίρνει έναν πόντο για κάθε αγορά αξία πέντε ευρώ. Επίσης θα παίρνει δεκάδες πόντους όταν θα αποκτά την κάρτα και έξτρα πόντους όταν αγοράζει τα εισιτήριά του online. Έτσι όταν θα εξαργυρώνονται οι πόντοι ο κάτοχος θα έχει πολλά αποκλειστικά προνόμια για την ομάδα».

Έπειτα, μίλησαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ ο Γιάννης Ρόκκας εξήγησε το σκεπτικό του τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ. Πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, ο Γιάννης Βρέντζος παρέδωσε μία φανέλα στα δύο στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίντ Φουστέρ κράτησαν μία μεγάλη κάρτα, πιστό αντίγραφο της Olympiacos F.C. MasterCard και φωτογραφήθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα