Παράνομες οι απεργίες στο Μετρό, και νέα 24ωρη αύριο

Παράνομες κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό, που είχαν εξαγγείλει τα σωματεία για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη.

Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να σεβαστούν την

νομιμότητα, να συναισθανθούν την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, αλλά και τις επιπτώσεις στην οικονομική ζωή της πόλης και να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αφήσει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της επίταξης ενώ είχε κάνει λόγο για «απεργίες μαϊμού».

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό αύριο το Μετρό δεν θα κινηθεί, ενώ στα υπόλοιπα μέσα σταθερής τροχιάς, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Επίσης τις ίδιες ώρες την Πέμπτη οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Επιπλέον την Πέμπτη τα σωματεία των εργαζομένων έχουν προγραμματίσει σύσκεψη στις 11 το πρωί προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα