Παραλύει για δεύτερη μέρα η χώρα

Τα συνδικάτα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17.00, στο Σύνταγμα, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια διοργανώνει την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο

και την Πάτρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την.

Κάλεσμα συμμετοχής στην προσυγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στους Στύλους Ολυμπίου Διός, στις 17.00, απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Στο μεταξύ, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν και σήμερα τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και το ΕΚΑΒ, ενώ κλειστά θα είναι τα φαρμακεία.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν και τα πλοία, όπως ανακοίνωσε η ΠΝΟ

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τις 16:00-19:00.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα μείνουν για δεύτερο συνεχές 24ωρο λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακός, τρένα του ΟΣΕ και ταξί.

Από τις 13.00 το μεσημέρι θα αρχίσουν να εκτελούνται τα δρομολόγια του τραμ.

Μετρό και ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 15.00 έως τη λήξη της βάρδιας για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο. Για λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.

Λόγω της απεργίας του προσωπικού στον προαστιακού, οι συρμοί του μετρό δεν θα κινηθούν επίσης στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα