ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Κωμικό τέλος είχε τελικά η περιπετειώδης καταδίωξη που είχε ξεκινήσει η αστυνομία από το πρωί για τον εντοπισμό δύο ανδρών οι οποίοι απείλησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με καραμπίνα στην διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στο Γέρακα.

Ο ένας εκ των δραστών προσέγγισε μια ομάδα τηλεοπτικού συνεργείου που κάλυπτε το περιστατικό και ζήτησε να ενημερώσουν την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβουν καθώς δεν άντεχε άλλο τη ζέστη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά

και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Το περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο για τυχαίο έλεγχο, τότε ο συνοδηγός, ο οποίος αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ήταν ο 30χρονος συλληφθείς, απείλησε τους αστυνομικούς με καραμπίνα, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος προς τα Σπάτα.

Από τη στιγμή εκείνη άρχισε καταδίωξη και εκτεταμένες έρευνες, στις οποίες συμμετείχε και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Παρότι το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κάποια στιγμή έξω από τα Σπάτα ο φερόμενος ως δράστης απείλησε και πάλι τους αστυνομικούς με την καραμπίνα και έτσι κατάφερε να ξεφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ύποπτοι εντοπίσθηκε για τρίτη φορά στο λόφο με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, έξω από τα Σπάτα, αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι.

Όμως αρκετή ώρα αργότερα ένας άνδρας πλησίασε τηλεοπτικό συνεργείο που είχε μεταβεί στο σημείο για να καλύψει δημοσιογραφικά τις έρευνες και τους είπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία να έρθει να τον πιάσει γιατί δεν άντεχε άλλο τη ζέστη.

Πράγματι το συνεργείο ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον 30χρονο θερμόπληκτο.

Έπειτα από  τη συνομιλία με το συνεργείο ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια όπου και ανακρίνεται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη του συνεργού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα