Παπαδημούλης: Να ακυρώσουμε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης

17:32 9/8/2014 - Πηγή: Matrix24

Σε συνέντευξή του στο prismanews.gr., ο κ. Παπαδημούλης υποστηρίζει ότι, οι κάλπες θα στηθούν ενδεχομένως και με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, «όχι γιατί θα τις επιλέξει αλλά γιατί θα αναγκαστεί μπροστά στο φόβο μιας βέβαιης εκλογικής συντριβής καθώς ο χρόνος δουλεύει ολοφάνερα σε βάρος τους».

Σύμφωνα με το έμπειρο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση θα προτιμούσε μία ήττα από μία μεγάλη εκλογική συντριβή μετά από λίγους μήνες.

Ο κ. Παπαδημούλης χαρακτηρίζοντας όχι εύκολο αλλά εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ

θα επιδιώξει συνεργασίες και συμμαχίες και μέσα στη Βουλή και στην κοινωνία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν πρέπει να επαναπαυτεί, να επιλέξει την λύση της αναμονής, του αυτόματου πιλότου, του ώριμου φρούτου, αντίθετα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά, διαρκώς και καθημερινά σε όλους τους τομείς, στο πρόγραμμα, στην συνοχή, στην εξωστρέφεια του, στον μαχητικό αντιπολιτευτικό του λόγο και την κινηματική του δράση, τις εναλλακτικές του προτάσεις και ταυτόχρονα με καθαρό το στίγμα του και το αριστερό του πρόγραμμα να οικοδομήσει σε ευρύτερες μορφές τις κοινωνικές και πολιτικές του συμμαχίες, έτσι ώστε να ακυρώσει και το κεντρικό σενάριο που ετοιμάζει το κατεστημένο που είναι το σενάριο μιας σύντομης αριστερής παρένθεσης», τονίζει ο κ. Παπαδημούλης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ιστορική ευθύνη να μετατρέψει την καθαρή νίκη των ευρωεκλογών σε έναν αέρα νίκης στις προσεχείς εθνικές εκλογές, όχι μόνο για να γίνει κυβέρνηση αλλά και για μείνει στην κυβέρνηση προωθώντας όσα έχει δεσμευθεί στον ελληνικό λαό. Είναι μια ιστορική ευθύνη και πρέπει μακριά από κάθε επανάπαυση να ανεβάσουμε την αποδοτικότητα από τους εαυτούς μας, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο μέλος», υποστηρίζει ο Έλληνας ευρωβουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα