ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κάνει «λογικές παραχωρήσεις» στο πρόγραμμά του, προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με τις υπόλοιπες αριστερές δυνάμεις, δήλωσε ο Δημ. Παπαδημούλης.

«Είναι φυσικό, αν είμαστε πρώτοι, βάση, αφετηρία να είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν θέλουμε να συνεργαστούμε και με άλλους, π.χ τη Δημοκρατική Αριστερά ή να έχουμε στήριξη ή έστω ανοχή από το ΚΚΕ, να

κάνουμε και λογικές παραχωρήσεις», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. «Είναι άλλο πράμα να βάλεις ένα ποτήρι νερό σε μια νταμιτζάνα κρασί, λογικό είναι, και άλλο μια νταμιτζάνα νερό σε ένα ποτήρι κρασί», πρόσθεσε.

Σχολίασε και την κριτική ότι έχουν βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη του «βαθέος ΠΑΣΟΚ», λέγοντας πως το κόμμα δεν πρόκειται να γίνει «πλυντήριο» κανενός, αλλά δεν θα ζητήσει και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Σημείωσε πως: «Είναι ψέματα όσα λέγονται για προσχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Λαλιώτης το διέψευσε ο ίδιος και είπε ‘είμαι και παραμένω στο ΠΑΣΟΚ’. Για τον κ. Κοτσακά που εμφανίζεται ως το δεξί χέρι του κ. Τσίπρα και ο οργανωτικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ‘είμαι συνταξιούχος, ζω στη Χίο, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν έχω καμία οργανωτική ανάμειξη’. Αλλά τη διάψευσή του δεν την έπαιξαν όλοι αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις φήμες».

Keywords
Τυχαία Θέματα