Παιχνίδι δίχως αύριο για τους αιώνιους

Οι πράσινοι διαθέτουν το αβαντάζ της έδρας (το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ) αλλά εκτός από τον αντίπαλο, που βρίσκεται μάλιστα και σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους πολλούς τραυματισμούς τους. Ο Ρόκο Ούκιτς δεν θα αγωνιστεί ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να να παίξουν, έστω και λίγο, ο Γιόνας Μασιούλις και ο Νίκος Παππάς οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός καίγεται για τη νίκη αφού τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα έχουν δημιουργήσει

προβληματισμό στα κλιμάκια της διοίκησης και όχι μόνο. Δεν είναι άλλωστε λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας,στο στρατόπεδο των πρωταθλητών θα υπάρξουν εξελίξεις που μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε αλλαγές προσώπων.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με αέρα ανωτερότητας που του χαρίζει το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι φορμαρισμένοι, φαντάζουν ώρες-ώρες ανικητοί αλλά αυτό το παιχνίδι είναι σαφώς το πιο δύσκολο τεστ τους από την αρχή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση. Οι υπόλοιποι είναι υγιείς και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον τελικό του θεσμού τον Άρη στις 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα