ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΥ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ «2»

09:00 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Μπορεί ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος να έχει να καυχιέται για το έργο του στην προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου να βελτιώσει τη διαδικασία ενσωμάτωσης των Κοινοτικών Οδηγιών στο ελληνικό δίκαιο, αλλά η εσχάτως βραβευμένη δημόσια υπάλληλος Ελένη Μαρτσούκου έχει άλλη άποψη.

«Η στενή συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών όλων των υπουργείων, υπό το συντονισμό

του Αντιπροέδρου έφερε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, καθώς ο ρυθμός ενσωμάτωσης βελτιώθηκε εντυπωσιακά, αφού το ποσοστό μη ενσωμάτωσης των Οδηγιών από την Ελλάδα έπεσε από το 2,4% στο 1%, ήδη από τον Νοέμβριο του 2010», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ.Πάγκαλος, μεταφράζοντας την μείωση αυτή σε «όφελος εκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα» από την αποφυγή προστίμων.

Η κ.Μαρτσούκου πάλι, έχει μάλλον άλλη γνώμη. «Ο κ.Πάγκαλος δεν βοήθησε καθόλου το συγκεκριμένο έργο (…) Ήταν πάντοτε απών όταν τον χρειαστήκαμε», είπε, καταγγέλλοντας ότι του είχε δοθεί από τον τότε πρωθυπουργό η πολιτική επιστασία του συγκεκριμένου έργου, αλλά από την πλευρά της Αντιπροεδρίας δεν έγινε τίποτα για να βοηθήσει την καθημερινή δουλειά της ενσωμάτωσης. Σημείωσε δε, ότι τρεις φορές του ζήτησε βοήθεια ώστε να δουλέψει με σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα και τρεις φορές αρνήθηκε, επιμένοντας στο …excel του.

Τώρα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, ας τα βρούνε μεταξύ τους…

Keywords
Αναζητήσεις
παγκαλος εναντιον ελενης μαρτσουκου, μαρτσουκου ελενη
Τυχαία Θέματα