Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΑΪΚΙΖΟΥΝ

16:15 9/6/2012 - Πηγή: Matrix24

«Αυτοί που συνυπέγραψαν για τους όρους του μνημονίου και τα μνημόνια, αυτοί που έφεραν στην Ελλάδα την τρόικα, να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά».

Σφοδρή επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο

Πάνος Καμμένος που περιοδεύει σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά : «Ο Βενιζέλος αντί να μαζεύεται και να ντρέπεται, αντί να παραδοθεί με την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, τουλάχιστον την ώρα που υποφέρει ο ελληνικός λαός, ας σιωπήσει. Πάντως δεν θα τη γλιτώσει από εμάς».

Για μια ακόμη φορά ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ.Σαμαρά και τα μνημονιακά κόμματα, ενώ είπε¨ «Δικαιώνομαι γιατί οι μνημονιακοί τώρα δηλώνουν ότι οι πολιτική τους ήταν λανθασμένη».

Απευθυνόμενος μάλιστα στους κ.Σαμαρά και Βενιζέλο, τους αποκάλεσε λαϊκιστές και τους κατηγόρησε για προεκλογική παροχολογία.

Αναφορικά με τυχόν επικείμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι δεν έχουν κοινούς στόχους και δεν συγκλίνουν τα προγράμματα τους στα εθνικά θέματα .

Νωρίτερα ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στον ακριτικό δήμο Νευροκοπίου, όπου μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής όπως η αποβιομηχάνιση, η ανεργία, τα προβλήματα με την κατοχύρωση της πατάτας στους ειδικούς καταλόγους προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη διάθεσή της εντός και εκτός χώρας, καθώς και το μεγάλο πρόβλημα της εισαγωγής πατάτας από ξένες χώρες που στη συνέχεια βαφτίζονται ελληνικές.

Αναφορικά με την παράνομη μετανάστευση, τόνισε πως στο κόμμα του δε μπορούν να ανεχθούν άλλο την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και δη στο ζήτημα του υπερπληθυσμού των λαθρομεταναστών, καθώς και της εγκληματικότητας από τα αφύλακτα σύνορα όπως αυτά της περιοχής Εξοχής.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα