Ό,τι είπαμε για το γάλα ή δεν ισχύει τίποτα, φέρεται να διαμήνυσε ο Μορς

Είναι «λογικό η τρόικα να είναι υπέρ των συμφωνηθέντων», όπως είναι «εξίσου λογικό να είμαστε και εμείς», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση «θα τιμήσει τη συμφωνία» και «δεν χρειάζεται καμία υπόδειξη για αυτό».

Διαψεύδοντας τις πληροφορίες για e-mail τελεσίγραφο από τον Μ. Μορς είπε «εγώ δεν έχω δει τέτοια mail», συμπληρώνοντας

ωστόσο υπάρχουν «συνεχείς επαφές» με τεχνικές ομάδες της τρόικας.

Ερωτηθείς για το αν και κατά πόσο οι διαπραγματεύσεις με τους βουλευτές της συμπολίτευσης έχουν αλλάξει το περιεχόμενο της συμφωνίας, ο κ. Χατζηδάκης είπε πως δεν υπάρχει απόσταση και συμπλήρωσε ότι με τους δανειστές έχει συμφωνηθεί ένα «πολιτικό πλαίσιο», στο οποίο μπορούν να γίνουν αλλαγές «κοινής λογικής».

Για την παρότρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου να παραιτηθεί, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως «ο καθένας κρίνεται από τη δουλειά του» και «αυτό που μας κρίνει τελικά είναι το αποτέλεσμα».

Απαντώντας και στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ότι «πάνω από όλα ο κ. Τσίπρας ζημιώνει τον εαυτό του» αλλά και τη χώρα, με την εικόνα που περνά στο εξωτερικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, «δεν μπορεί να είναι καν αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, πόσο μάλλον αξιόπιστη κυβέρνηση».

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως όταν γίνει φανερή η βούληση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να υπερψηφίσει και να προωθήσει τις αλλαγές, τότε και οι ομάδες που αντιδρούν «θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα