Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

16:30 8/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Στο πρώτο Donation Film Festival δεν υπάρχει εισιτήριο αλλά ένας κουμπαράς.

Με προβολές στους κινηματογράφους «Μελίνα» στη Δραπετσώνα, «Μάρθα Καραγιάννη» στο Κερατσίνι και «Άνεσις» στο κέντρο της Αθήνας σηκώνει την αυλαία του το 1ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης, στο οποίο δε χρειάζεται να καταβάλετε εισιτήριο αλλά ό,τι έχετε ευχαρίστηση. Και αυτό μετά το πέρας της προβολής.

Για την πραγματοποίηση

του εθελοντικού φεστιβάλ συνεργάζονται η Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες, η Πρεσβεία της Αργεντινής, το Προξενείο του Ισημερινού καθώς οι εταιρείες New Star, Sony Pictures Home Entertainment Hellas, Rosebud και Σπέντζος Φιλμ καθώς και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Θεματική είναι –τι άλλο;- η οικονομική κρίση. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμα έχουν επιλεγεί μια σειρά από ισπανόφωνες ταινίες που έχουν ξεχωρίσει, φιλμ μικρού και μεγάλου μήκους από την Ελλάδα καθώς και ένα αφιέρωμα στην αείμνηστη σκηνοθέτη Λουκία Ρικάκη που έφυγε πρόωρα τον περασμένο Δεκέμβρη.

Τα χρήματα που πιθανότατα θα προσφέρουν οι θεατές θα διατεθούν για την ενίσχυση και τη σωστότερη λειτουργία των θερινών κινηματογράφων του Δήμου της Αθήνας καθώς και στις φιλοδοξίες των διοργανωτών για την επόμενη διετία, μεταξύ των οποίων είναι και η λειτουργία του -κλειστού για μεγάλο χρονικό διάστημα- χειμερινού κινηματογράφου REX.

INFO: Στους κινηματογράφους «Μελίνα» (Σωκράτους 65, Δραπετσώνα), «Μάρθα Καραγιάννη» (Βύρωνος & Χιλής, Κερατσίνι) & Άνεσις (Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι), αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.http://donationfilmfestival.gr, έως τις 15/08

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα