Όταν ο Σαμαράς συνάντησε τον (Έλληνα) «δράκο»

Οι δύο άνδρες χαιρέτησαν εγκάρδια ο ένας τον άλλον και ο πρωθυπουργός του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ο έλληνας προπονητής έφτασε στην Κίνα αυτή την εβδομάδα και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει από την Ομοσπονδία Μπάκετ της Κϊνας την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια Κινέζοι ασχολούνται με το μπάσκετ, ενημέρωσε ο Έλληνας προπονητής τον πρωθυπουργό. Με στόχο την πρώτη θέση, 1η με 11 Αυγούστου ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει την πρώτη δύσκολη μάχη στους πανασιατικούς αγώνες, ενώ του χρόνου θα πέσει στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος…

Στη συζήτηση μεταξύ των

δύο ανδρών βρισκόταν και ο «δικός μας» Νίκος Φελέκης. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός και …αποκαλυπτικός.

«Έχουμε μαζί μας και κάποιους πολύ σκληρούς γαύρους», είπε ο Πρωθυπουργός γνωρίζοντας την αγάπη στα όρια του πάθους του Νίκου Φελέκη για τον Ολυμπιακό… Ο οποίος επηρεασμένος ακόμη από τη νίκη του «Γαύρου» στο Λονδίνο, είπε : «Ναι αλλά με τον Γιαννάκη δεν πήραμε ποτέ ευρωπαϊκό…».

Για να απαντήσει ο Έλληνας προπονητής ότι «ο καλύτερος προπονητής είναι ο αντίπαλος σου, γιατί σου βάζει δύσκολα, που πρέπει να λύσεις. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος…»

Στην ερώτηση εάν το ίδιο ισχύει και στην πολιτική, ο Παναγιώτης Γιαννάκης απάντησε «βεβαίως» για να υπερθεματίσει ο Αντώνης Σαμαράς «αυτό ισχύει κατ’ εξοχήν στην πολιτική»…

Keywords
Τυχαία Θέματα