Όπου φύγει φύγει τα στελέχη του ΛΑΟΣ

Πριν από 1,5 χρόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν κυβερνητικός εταίρος. Πλέον βλέπει τα εναπομείναντα πολιτικά του στελέχη να εγκαταλείπουν για άλλες… κομματικές πολιτείες.

Ο ίδιος δήλωσε, χθες από την Πάτρα, ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία διαλύοντας τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ενώ για το κόμμα του

υποστήριξε ότι θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι σκληρή καθώς πέραν όσων πέρασαν ήδη στην όχθη της Ν.Δ., τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος κοιτούν ήδη προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ή προς τον πολιτικό φορέα της «Ελλήνων Πρωτοβουλία» (Ζώης, Μανώλης, Κουράκος κ.α.), η ίδρυση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στις 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Παρκ της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι πρώην βουλευτές Κυρ. Βελόπουλος (Θεσσαλονίκης), Π. Μαρκάκης (Μαγνησίας) Κ. Κιλτίδης (Κιλκίς) αναμένεται να δώσουν το παρών στην ίδρυση του νέου κόμματος της Ελλήνων Πρωτοβουλίας.

Αλλά και ο Πάνος Καμμένος δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Φέρεται ότι έχει συμφωνήσει και σύντομα στο κόμμα θα ενταχθούν οι Ουρανία Παπανδρέου (που φιλοδοξεί να κατακτήσει την έδρα στην Εύβοια του Κ. Μαρκόπουλου), Αστέριος Ροντούλης (αντιστοίχως αυτή του Χρ. Ζώη στη Λάρισα) αλλά και ο πρώην βουλευτής (και) του ΠΑΣΟΚ Αλ. Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος θα διεκδικήσει έδρα στην Αχαϊα, εφόσον όπως όλα δείχνουν ο Νικ. Νικολόπουλος μεταναστεύει στη Β’ Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα