ΟΚΤΩ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!

Όχι μία, όχι δύο, αλλά οκτώ ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, ΟΦΗ, Πλατανιάς, Πανθρακικός και Πανιώνιος) δεν εξασφάλισαν σήμερα πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τι ελλείψεις έχουν οι συγκεκριμένες ομάδες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό

συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα σε οκτώ ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, άδεια δεν πήραν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο Πλατανιάς και ο Πανθρακικός.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει ξανά την Παρασκευή στις 12:00 και αν μέχρι τότε κάποιες από τις παραπάνω ΠΑΕ δεν εξασφαλίσουν άδεια, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε «κουτσουρεμένη» την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, αφού θα αναβληθούν αγώνες.

Η ΕΕΑ δεν προτίθεται να δώσει προσωρινές άδειες, αφού αναμένεται να υπάρξουν εις βάρος τους καταγγελίες από ομάδες της Football League που έχουν έννομο συμφέρον.

Τι ελλείψεις έχουν οι ομάδες

Σε καλύτερη …μοίρα από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής φαίνεται να είναι Παναθηναϊκός, Άρης και Πανθρακικός, οι οποίοι είχαν πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή. Με τις εν λόγω ομάδες δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού θα τους δοθεί σίγουρα παράταση.

Ο φάκελος της ΑΕΚ δεν περιείχε ούτε φορολογική, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα, αν και για την «Ένωση» φαίνεται πως για την πρώτη περίπτωση βρίσκεται λύση, αφού επήλθε διακανονισμός με τη ΦΑΕ Αθηνών.

Ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή, ενώ θα και η φορολογική του ενημερότητα έχε λήξει, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να προσκομίσει καινούργια.

Για τον ΟΦΗ το πρόβλημα αφορά τόσο την εγγυητική επιστολή, την οποία δεν προσκόμισε, όσο και τη φορολογική ενημερότητα.

Σε άσχημη θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος, αφού δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ούτε εγγυητική επιστολή.

Στον Πλατανιά δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα