ΟΙ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙΔΗ

Για τους στόχους τους και τους ορίζοντες που ανοίγονται στην καριέρα τους με τη μεταγραφή τους στην ΑΕΚ μίλησαν την Τετάρτη στα Σπάτα οι Νίκος Κατσικέρης και Γιώργος Κατίδης.

Ο πρώτος τόνισε: “Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με προτίμησαν. Έχω επίγνωση που είμαι. Στις μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, πρέπει να δίνω το 100% και να είμαι αυτός που πρέπει και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου”, είπε αρχικά

ο Κατσικοκέρης.

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα της “Ένωσης” προσέθεσε: “Οι στόχοι είναι μεγαλύτεροι φέτος, προφανώς και θα ήθελα συνέχεια να σκοράρω. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά του επιθετικού. Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τα περσινά γκολ”.

Πέρασε από διάφορα κύματα η μεταγραφή μου. Υπήρξαν δυσκολίες και ευτυχώς ξεπεράστηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον Εργοτέλη που τα βρήκαν. Πήρε και ο Εργοτέλης τα χρήματα που χρειάστηκε και έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα. Όπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατίδης είπε: “Ήταν ένα βήμα που περίμενα να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά. Είμαι λίγες ημέρες εδώ και θέλω να δεθώ και με τους άλλους παίκτες γρήγορα. Για όλες τις ομάδες θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, εμείς όμως είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές και θέλουμε να καθιερωθούμε.

Έχω μιλήσει με τον Γιαννιώτα. Του είπα για τις εγκαταστάσεις, που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και για τη δουλειά που γίνεται και πως θα περάσει πολύ καλά αν έρθει εδώ. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι δικό του θέμα τι θα κάνει, αλλά ξέρουμε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα