Οι νέες κολεξιόν των Τομ Φορντ και Κρίστοφερ Κέιν

Ο Τομ Φορντ παρουσίασε τις καινούργιες του ιδέες για την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014 και πάρα πολλά γνωστά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ στριμώχτηκαν στις πρώτες σειρές για να απολαύσουν το σόου, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ανάμεσά τους η Άννα Γουίντουρ της Vogue, ο Κόλιν Φερθ, πρωταγωνιστής στην ταινία «A single

man»,που σκηνοθέτησε ο 52χρονος σχεδιαστής και η Κέιτ Μπλάνσετ.
«Αυτή τη σεζόν, ήθελα η γυναίκα που φορά τα ρούχα μου να είναι δυναμική και αθλητική. Το καλοκαίρι αθλούμαστε και το σώμα, οι μηροί, οι ώμοι είναι γραμμωμένοι. Κολυμπάμε. Χρειαζόμαστε ελάχιστα πράγματα στο πρόσωπό μας ευτυχώς, καθώς έχουμε μια φυσική λάμψη φρεσκάδας. Γι’ αυτό ήθελα να δημιουργήσω αυτή την πανίσχυρη γυναίκα στην πασαρέλα» ανέφερε ο Τομ Φορντ.
Η κολεξιόν περιλάμβανε μίνι φορέματα που τόνιζαν τους γλουτούς, μεγάλου μεγέθους σακάκια και παντελόνια που τονίζουν τη γυναικεία σιλουέτα. Ο ίδιος ο Φορντ χαρακτήρισε τα ρούχα του ότι είναι κυρίως αισθησιακά και όχι σέξι.
Είναι η δεύτερη φορά που ο σχεδιαστής παίρνει μέρος στην εβδομάδα μόδας της βρετανικής πρωτεύουσας.
Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο σκοτσέζος σχεδιαστής Κρίστοφερ Κέιν, ο οποίος αποκάλυψε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, τη δική του ενότητα ρούχων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.
Ο 31 ετών σχεδιαστής ετοίμασε μια σειρά από σέξι φορέματα για κοκτέιλ και φούστες τρουά καρ.
Το ενδιαφέρον του εστιάστηκε αυτή τη φορά στα λουλούδια και πιο συγκεκριμένα στα πέταλα τα οποία πήραν διάφορες μορφές πάνω στις μεταξωτές δημιουργίες.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα