Οι νέες κολεξιόν των Αλεξάντερ Μακ Κουίν, Σανέλ και Βαλεντίνο στο Παρίσι

Η σχεδιάστρια αποφάσισε να αλλάξει φέτος τη ρότα του διάσημου οίκου, αποφεύγοντας τις θεατρικές υπερβολές των προηγούμενων ετών.
Η φετινή συλλογή ρούχων περιλαμβάνει 32 σύνολα και ξεχωρίζει για τα έθνικ μοτίβα της, τα μεταλλικά κράνη, τα τσόκερ, και τις δερμάτινες, εντυπωσιακές λεπτομέρειές της.
Η Κέιτι Πέρι και η Βανέσα Παραντί ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που παρακολούθησαν την επίδειξη του οίκου Σανέλ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου.
Το ντεφιλέ που οργάνωσε και σχεδίασε ο πολύς Καρλ Λάγκερφελντ άλλαξε όλη την εικόνα του Γκραν Παλέ, όπου και φιλοξενήθηκε. Ιδιότυπα

εικαστικά αντικείμενα τοποθετήθηκαν κατά μήκος της πασαρέλας αποδεικνύοντας πόσο στενή σχέση έχει η τέχνη με τη μόδα, στη συλλογή του μεγάλου οίκου μόδας της Γαλλίας.
Μια πανδαισία 150 χρωμάτων στόλισε τις εντυπωσιακές, φετινές, ενδυματολογικές προτάσεις της Σανέλ.
Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην παρισινή εβδομάδα μόδας και τις νέες σχεδιαστικές προτάσεις του Βαλεντίνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.
Ο οίκος ανέμιξε το παραδοσιακό του ιταλικό, αριστοκρατικό στυλ με βαλκανικά έθνικ μοτίβα. Το σχεδιαστικό δίδυμο που έχει αναλάβει τα ηνία του οίκου, Μαρία Γκράτσια Κιούρι και Πιερ Πάολο Πιτσιόλι
ήταν σαφές ότι ήθελε να πειραματιστεί με κάτι καινούργιο αυτή τη φορά, αν κρίνει κανείς από τους μουσικούς συνδυασμούς που επιλέχθηκαν. Αυτό αποκάλυπτε και ο τίτλος του σόου: «Όταν η όπερα αναμιγνύεται με τον δρόμο».

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα